Participating towns and cities

SpainGavà, Spain

Population:
46.931 inhabitants
Department:
Mobilitat
Contact:
Vanessa Gómez Rivero
Pl. Jaume Balmes, S/n
08850 Barcelona Gavà
(++34) 932 63 9100 ext.9592

Participation 2016

Activities within the week Activities within the week

Gavà organises activities during EUROPEANMOBILITYWEEK 2016, taking into account the annual theme.

All week
Es duran a terme un seguit d'accions durant la setmana de la mobilitat sostenible a Gavà.

- Fes teu el carrer!
Es tallaran al transit dos carrers amb l’objectiu de que la ciutadania vegi que el seu carrer podria ser diferent si canvia la prioritat de desplaçaments amb cotxe en benefici dels vianants, i es converteixi en un espai de convivència i coneixença. També donar a conèixer els beneficis que comporta aquest canvi per al seu dia a dia.

Caminada_pedalada.
Amb l’objectiu de fomentar l’ús de la bicicleta i els desplaçaments a peu entre la ciutadania es durà a terme la caminada i pedalada per la mobilitat sostenible.

- Promoció de l'ús de les bicicletes elèctriques de la flota municipal.

Promoció de l’ús de la bicicleta elèctrica per a les sortides de serveis per part dels treballadors de l’Ajuntament de Gavà.

Amb l’objectiu d’informar i animar als treballadors a utilitzar aquest medi de transport per a les seves visites dins del municipi es durà a terme una campanya interna per a promocionar-ne l’ús.

- Promoció de la bicicleta elèctrica com a medi de transport.
Amb l’objectiu de promoure els desplaçaments llargs amb bicicleta és crearà un servei de cessió temporal de bicicletes elèctriques. Aquells treballadors que ho sol·licitin disposaran d’una bicicleta elèctrica durant 2 o 3 mesos, això farà que puguin comprovar si els es útil i poder prendre la decisió d’adquirir la seva.

Permanent measures Permanent measures

Gavà implements one or more new permanent measure(s), which contribute(s) to modal transfer from private car to environmentally sound means of transport.

Public transport services
Improvement and extension of the public transport network (creation of HOV lanes for public transport modes, new stops, new lines, reserved areas etc)
Implantació del bus llançadora (Gavà centre- Gavà Mar) temporada d'estiu.