Participants

Contact & Activities

Participating city

Lappeenranta ()
72.561 inhabitants

Local contact

Matleena Kujala
Villimiehenkatu 1
++358 5 6161

Participation 2017

The participant is committed to:

Organising a week of activities, taking into account the focal theme.
Actions relative to the theme:
Lappeenranta Greenreality -pyöräily 19.9.
Parin tunnin mittainen opastettu Lappeenranta Greenreality -pyöräily järjestetään klo 17.00 alkaen. Reitti lähtee Lappeenranta Greenreality -karttataululta Vapaudenaukiolta (Technopoliksen Lappeenkadun puoleisen pysäköintipaikan päädystä). Reitin pituus on noin 15 kilometriä ja kesto reilu kaksi tuntia. Sateen yllättäessä tilaisuus perutaan.

Päästötöntä menoa -yleisötapahtuma 20.9. klo 13–18
Marianaukiolla järjestettävässä yleisötapahtumassa on monenlaista nähtävää liittyen vähäpäästöiseen, yhteiskäyttöiseen ja älykkääseen liikenteeseen. Tapahtumassa Lappeenrannan kaupunkikonserni esittelee omia vähäpäästöisiä autojaan. Kävijä pääsee tutustumaan sähkö- ja kaasuautoihin, yhteiskäyttöautoihin ja sähköpyöriin.
Päästötöntä menoa -tapahtumaan saapuu myös vuoden työmatkapyöräilijä. Hän kertoo parhaat vinkit työmatkapyöräilyyn ja kertoo terveellisestä työmatkaliikkumisesta.

16.9-22.9.2017 Joukkoliikenteen kampanja: Uuden Waltti-bussikortin voi hankkia ilman korttipohjan 5 euron hintaa. Lisäksi Marianaukiolla 20.9.2017 esitellään uutta Lappeenrannan bussit -älysovellusta.