Participating towns and cities

Contact & Activities

Participating city

Lushnje
60.000 inhabitants

Local contact

HORIZONT EU
Adresa: Lagja "Karbunare"

rruga nac. Lushnje - Berat
zona ind. ish fab. letres
++355 69 20 68229

Participation 2017

The participant is committed to:

Carrying out a Car-Free Day event by closing one or more streets to traffic, and opening it to pedestrians, cyclists and public transport. This should preferably happen on 22 September to mark your town or city as part of World Car-Free Day.
Zone opened to residents on Car-Free Day:
Shoqata Horizont EU në bashkëpunim me REC Albania do të organizojë disa aktivitete në qytetin e Lushnjes të cilët kanë për qëllim nxitjen dhe aplikimin në një ditë por jo vetem të lëvizjes me biçikleta.