Participants

Contact & Activities

Participating city

Kiskunmajsa
11.534 inhabitants

Local contact

Kiskunmajsa Város Önkormányzata
Ábrahám-Fúrús András
6120 Kiskunmajsa, Fő u. 82.
++36 309638887

Participation 2018

The participant is committed to:

Organising a week of activities, taking into account the focal theme.
16 September
Nyílt tai chi edzés minden korosztály számára. A Tai Chi egy (harc)művészet, amely a fizikai test mellett a belső lelki-, szellemi harmóniára, egyensúlyra koncentrál. Edzés után a résztvevők bővebb tájékoztatást kapnak a thai chi jótékony hatásáról, a későbbiekben lehetőség nyílik rendszeres edzésekre.
17 September
Ismerkedés gyógynövényekből készült teák jótékony hatásával, melyeket frissen készíthet el minden résztvevő a kiskunmajsai Tájházban. A Szanki Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és IKSZT csatlakozik a programhoz kerékpártúra keretében. A teázás mellett elkészítjük a saját kovászos kenyerünket. A résztvevőknek kóstolóval egybekötött program keretében megismerkedhetünk a Tájházban lévő konyhakertben termesztett bio zöldségfélékkel.
18 September
"Mit teszek a környezet védelméért?" rajzpályázat helyi óvodásoknak, melyeket a hét többi napján a kulturális központ aulájában megtekinthetnek az érdeklődők.
19 September
Közlekedj biztonságosan!
Rendőrségi segítséggel, játékos formában iskolások számára ügyességi játékok kerékpárral, elektromos kisautókkal, szellemi totó.
20 September
"Ne szemetelj" Kiskunmajsa központjában figyelemfelkeltő táblák kihelyezése melyek elkészítésében és kihelyezésében a helyi középiskola diákjai vesznek részt.
21 September
"Bringára fel" úti cél Szank a résztvevőket játékos vetélkedővel várják.
22 September
"Ismerjük meg Majsát!" Kerékpározás a város nevezetességei körül.