Participants

Contact & Activities

Participating city

Pogradec
40.000 inhabitants

Local contact

NGO
Eleni Jajçari
L.1 Rr. "Reshit Çollaku", Pogradec, 7301 Albania
++355 83222140

Participation 2018

The participant is committed to:

Organising a week of activities, taking into account the focal theme.
21 September
Gjatë gjithë Javës Evropiane të Lëvizshmërisë, 16 -22 shtator 2018, shoqata “Unë, Gruaja” do të kryejë disa aktivitete në kuadër të Javës së Lëvizshmërisë nën sloganin “Pedalojmë së bashku për një qytet të Pastër.” Kronika sensibilizuese, spote televizive, një reportazh për mjedisin dhe deklaratë për shtyp do të publikohen në median sociale dhe atë lokale.
Në datën 21.09.2018 të rinj të veshur me bluza me sloganin e javës, do të pedalojnë përgjatë shëtitores së qytetit.

Throughout the European Mobility Week,16 -22 September 2018, the association "Unë, Gruaja” (Me, the woman) will organize several activities under the slogan "Let’s Cycle Together for a Clean City!" Chronicles of awareness, TV spots, a dedicated reportage for the environment and press releases will be published on social and local media.

On September 21, 2018, young people wearing T-shirts with the slogan of the week, will ride along the city promenade inviting the community to join their bycicle riding.
Carrying out a Car-Free Day event by closing one or more streets to traffic, and opening it to pedestrians, cyclists and public transport. This should preferably happen on 22 September to mark your town or city as part of World Car-Free Day.
Zone opened to residents on Car-Free Day:
The promenade of Pogradec City