Participants

Contact & Activities

Participating city

Felsődobsza
950 inhabitants

Local contact

Önkormányzat
Luterán András
3847 Felsődobsza, Kossuth u. 6.
++36 46474132

Participation 2018

The participant is committed to:

Organising a week of activities, taking into account the focal theme.
16 September
A program indításának tájékoztatása. Előadások tartása a helyi óvodában a rendőrség, a polgárőrség részéről a közlekedéssel, a közúton történő kerékpározással kapcsolatosan. Kiadvány, tájékoztató anyag készítése, játékos, a közlekedéssel kapcsolatos kifestők, színezők készítése. Rajzverseny meghirdetése.
17 September
Szakmai előadás a helyi általános iskolában a rendőrség szakemberei által a közlekedés szabályaival, a balesetmegelőzéssel kapcsolatosan. Kiadvány, tájékoztató füzet készítése. Rajzverseny meghirdetése.
18 September
Bemutató órák az óvodások és az általános iskolások részére a helyes közúti közlekedés szabályaival kapcsolatosan elsősorban kerékpár vonatkozásában, de más eszközök tekintetében is (roller, segway. stb.).
19 September
Elsősegélynyújtási ismeretekkel kapcsolatos előadás mind az óvodások, mind az iskolások számára.
Kerékpárral, egyéb eszközzel (roller, gördeszka, stb) történő ügyességi verseny lebonyolítása különböző korosztályok számára.
20 September
Kerékpáros túra a gyermekek és az idősek számára, valamint egy nagyobb útvonal a fiatalabb korosztály számára.
21 September
Akció az autómentes közlekedésért!- A településen élők körében szorgalmazni kívánjuk, hogy legalább ezen a napon ne használják, hanem egyéb közlekedési eszközöket vegyenek igénybe.
22 September
A programsorozat zárása, a gyermekek által a témához kapcsolódóan készített rajzok, egyéb alkotások értékelése , a díjak átadása, közös kerékpározás és fotózás a település főterén.