Participating towns and cities

Latvia Priekuļu novads (Priekuli municipality) , Latvia

Website:
Population:
8.418 inhabitants
Department:
Municipality
Contact:
Ieva Fogele
Cēsu prospekts 5, Priekuļi, Priekuļu novads, LV-4126
(++371) 66954881
Priekuļu novads (Priekuli municipality) already registered 2x for EUROPEANMOBILITYWEEK in: 2019 2018

Participation 2019

Activities within the week Activities within the week

Priekuļu novads (Priekuli municipality) organises activities during EUROPEANMOBILITYWEEK 2019, taking into account the annual theme.

16 September
Visas nedēļas garumā iedīvotāji būs aicināti piedalīties Endomondo Challenge aktivitātēs un noslēgumā laimēt suvenīrus. Lai reģistrētos Endomondo izaicinājumam un laimētu suvenīrus, dalībniekiem nedēļas laikā jāveic vismaz 3 aktvitātes kopā 5km garumā - iešana, skriešana, velobrakšana u.c.
17 September
Dodies pastaigā ar ratiņiem un vingro!
Aicinām jaunos vecākus ar mazuļiem ratos doties pastaigā un piedalīties vingrošanā, kas notiks 17. septembrī plkst. 13:30 Priekuļu Sporta birzītē.
Trenerītes Santas Putniņas vadībā dalībniekiem būs iespēja kopīgi smelties jaunas idejas kā ikdienas pastaigu padarīt interesantāku! Bez tam, pieredze rāda, ka, vingrojot kopā, nodibinot jaunas pazīšanās, sportošana vairs neliksies kā mokas vai pienākums, bet būs interesants un jautrs pasākums gan māmiņai, gan mazulim.

Dalība pasākumā bez maksas.

Vairāk informācija pa tālruņa nr. 26605044 (Anna).
19 September
Dienas pirmajā pusē tiks slēgts posms vieglajām automašīnām Elites ielā gar PII “Mežmaliņa”, jo uz ielas notiks aktivitātes bērniem - velo šķēršļu braukšana. Vakarpusē plkst.17:00 notiks tradicionālais, ikgadējais velobrauciens “Mežmaliņa ripo”, kur vairāk kā 100 iestādes bērni kopā ar vecākiem dosies izbraukumā ar velosipēdiem Priekuļos.

Liepas jauniešu centrs "Apelsīns” aicina jaunos vecākus ar mazuļiem ratos doties pastaigā un piedalīties vingrošanā, kas notiks 19. septembrī plkst. 13:30 Liepā, Lielajā Ellītē.
Jaunietes trenerītes Santas Putniņas vadībā dalībniekiem būs iespēja kopīgi smelties jaunas idejas kā ikdienas pastaigu padarīt interesantāku! Bez tam, pieredze rāda, ka, vingrojot kopā, nodibinot jaunas pazīšanās, sportošana vairs neliksies kā mokas vai pienākums, bet būs interesants un jautrs pasākums gan māmiņai, gan mazulim.
Dalība pasākumā bez maksas.

Vairāk informācija pa tālruņa nr. 20328829 (Maija).

Car-free day Car-free day

Priekuļu novads (Priekuli municipality) carries out a Car-Free Day 2019 and closes off one or more streets to traffic, and opens it to pedestrians, cyclists and public transport.

Zone opened to residents on Car-Free Day:
Dienas pirmajā pusē tiks slēgts posms vieglajām automašīnām Elites ielai gar PII “Mežmaliņa”, jo uz ielas notiks dažādas aktivitātes bērniem. Vakarpusē plkst.17:00 notiks tradicionālais, ikgadējais velobrauciens “Mežmaliņa ripo”.