Participants

Contact & Activities

Participating city

L'Aldea
4.200 inhabitants

Local contact

Secretaria
Joan Rallo
Av. Catalunya s/n
43896 L'Aldea
++34 977450012

Participation 2021

The participant is committed to:

Organising a week of activities, taking into account the focal theme.
17 September
Ruta amb bici: Alumnes del Col·legi del 21 d’Abril, continuar per l’Av. Catalunya que acabarem d’estrenar un nou tram de carril bici fins Plaça Països Catalans, enllaçant Passeig de la Via, Via Verda Camí de l’Ermita, vora canal en direcció camp de futbol, Av. Robert Graupera, Pàrquing edifici Triangle i tornada pels trams de carril bici de l’Av. Catalunya.
21 September
Ruta bici:Alumnes del Col·legi M. G. Cabanes, per Carrer Sindicat, enllaçant C/ Edmund fins a Passeig de la Via, Via Verda Camí de l’Ermita, vora canal en direcció camp de futbol, Av. Robert Graupera, Pàrquing edifici Triangle, pel trams de carril bici de l’Av. Catalunya, fins a la Cooperativa que donen la volta fins C/Edmond, Sindicat i Col·legi
22 September
Aquesta ruta caminant es realitzarà el dia 26 de setembre: Recorregut, Passeig de la Via, Via Verda camí Ermita, vora canal fins camí Capblanca, continuar per aquest camí fins al Pont de Meló, continuació per Raval de Fesol, C/ Clavell fins a la Pl. Segadors (Avituallament) continuació per Av. Catalunya fins a L’Ajuntament. 4200 METRES / 60MINUTS APROX.