Participants

Contact & Activities

Participating city

Sant Antoni de Vilamajor
6.208 inhabitants

Local contact

Medi Ambient
Jordi Xavier
Plaça Montseny, 5
08459 Sant Antoni de Vilamajor
++34 938452400

Participation 2021

The participant is committed to:

Organising a week of activities, taking into account the focal theme.
18 September
Pedalada entre Sant Antoni de Vilamajor i Llinars: VOLEM CARRILS BICI PER LA MOBILITAT DIÀRIA

El pròxim dissabte 18 de setembre, amb presentació del nou servei de vehicle elèctric compartit de Sant Antoni de Vilamajor.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor s'ha adherit a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura, que té lloc del 16 al 22 de setembre de 2021.

Enguany, la setmana se celebra amb el lema "Fes salut. Mou-te de manera sostenible" i amb la temàtica "Seguretat i salut amb una mobilitat sostenible", per incidir en quatre qüestions: la salut mental i la salut física, la seguretat i la resposta davant la Covid-19.

Pedalada entre Vilamajor i Llinars – Dissabte 18 de setembre de 2021
La Coordinadora de Llinars "Vilamajor i Llinars pedalem" ha organitzat una pedalada amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor i amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat.

La sortida en bicicleta tindrà lloc el pròxim dissabte 18 de setembre, amb tret de sortida des del Porxo de Can Sauleda a les 11 h per sortir cap a Llinars.

L'acció, emmarcada dins la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura, té la finalitat de reivindicar la necessitat d’un carril bici que doni resposta a la mobilitat diària, sostenible i segura.

A la pedalada també hi participarà el nou vehicle elèctric compartit que s'ha adquirit des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor per potenciar i oferir un servei de mobilitat compartida, sostenible i segura.

A les 11.45 h arribarem a l'Auditori de Llinars, on ens trobarem amb la colla de Llinars i tindran lloc els parlaments.

Tot seguit, tornarem totes juntes cap al Porxo de Can Sauleda, on hi haurà la presentació del nou vehicle elèctric compartit que posarà en marxa el seu servei a partir del dilluns 20 de setembre.

Des de l'Ajuntament fem una crida a la participació ciutadana per sumar-se en aquesta activitat emmarcada a la Setmana de la Mobilitat Sostenible.
Implementing one or more new permanent measure(s), which contribute(s) to modal transfer from private car to environmentally sound means of transport.
Permanent measures implemented this year:
New or improved bicycle facilities
  • Installation of charging points for e-bikes
Public transport services
  • Use of ecological vehicles for public transport fleets
New forms of vehicle use and ownership
  • Launch of online car-pooling and car-sharing schemes
Participation in related EU initiatives:
  • European Week of Sport