Participating towns and cities

TurkeySeydikemer, Muğla, Turkey

Website:
Population:
61.300 inhabitants
Department:
Özel Kalem Müdürü
Contact:
Hasan ÇETİN
Cumhuriyet Mah. 25.cadde no:5 SEYDİKEMER / MUĞLA
48850 Seydikemer, Muğla
(++90) 5326424101
Seydikemer, Muğla already registered 3x for EUROPEANMOBILITYWEEK in: 2023 2022 2021

Participation 2021

Activities within the week Activities within the week

Seydikemer, Muğla organises activities during EUROPEANMOBILITYWEEK 2021, taking into account the annual theme.

16 September
İlkokul öğrencileriyle yürüyüş yolunda toplanma alanı belirlenerek ,öğrencilere kısa bilgilendirme yapılacak, ardından bisiklet sürüşü ve yürüyüş yapılacak.
17 September
Ortaokul öğrencileriyle yürüyüş yolunda toplanma alanı belirlenerek ,öğrencilere kısa bilgilendirme yapılacak, ardından bisiklet sürüşü ve yürüyüş yapılacak.
18 September
Belediye Başkanımız , Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Belediye Personellerimizle birlikte bisiklet sürüşü ve yürüyüş yapılacak.
19 September
Belediye Başkanımız , Belediye Başkan Yardımcılarımız ve İlçemiz kurum müdürleri ve personelleri ile birlikte bisiklet sürüşü ve yürüyüş yapılacak.
20 September
Lise öğrencileriyle yürüyüş yolunda toplanma alanı belirlenerek ,öğrencilere kısa bilgilendirme yapılacak, ardından bisiklet sürüşü ve yürüyüş yapılacak.
21 September
Üniversite öğrencileriyle yürüyüş yolunda toplanma alanı belirlenerek ,öğrencilere kısa bilgilendirme yapılacak, ardından bisiklet sürüşü ve yürüyüş yapılacak.
22 September
Belediye Başkanımız ve Vatandaşlarımızla birlikte yürüyüş yolunda toplanıp, ardından bisiklet sürüşü ve yürüyüş yapılacak.