Participants

Contact & Activities

Participating city

Balatonfűzfő
4.500 inhabitants

Local contact

Attila Nóti
Nike körút 1.
8184 Balatonfűzfő
++36 88596921

Participation 2014

The participant is committed to:

Carrying out a Car-Free Day event by closing one or more streets to traffic, and opening it to pedestrians, cyclists and public transport. This should preferably happen on 22 September to mark your town or city as part of World Car-Free Day.
Zone opened to residents on Car-Free Day:
Tájékoztatjuk Tisztelt lakosságot, hogy 2014. szeptember 16-án, kedden, 8:00 és 15:00 óra között az Uszoda utca Fürst Sándor utca és Nike körút közötti szakaszát az Európai Autómentes Nap miatt lezárjuk.

Nem lehet majd a Nike körútról gépjárművel az Uszoda utcába behajtani, illetve a 71-es számú főútról csak a Fürst Sándor utcáig lehet behajtani, kivéve a megkülönböztető jelzéseket használó gépjárművek (mentő, tűzoltó, rendőr).

Az Uszoda utcában meglévő buszváróknál közlekedő helyi és távolsági buszokra ezen a napon 8:00 és 15:00 óra között a Fűzfőgyártelepi autóbusz állomáson lehet fel- és leszállni.

Az uszodát, a szabadidőparkot igénybevevők, valamint a rendezvény látogatói gépjárműveikkel a Városi Stadion parkolójában parkolhatnak. A rendezvény helyszínén viszont csak gyalogosan, illetve bármilyen, káros anyag kibocsátástól mentes eszközzel szabad közlekedni.