Participating towns and cities

Contact & Activities

Participating city

La Seu d'Urgell
12.468 inhabitants

Local contact

Environment
Ester Canturri i Espuñes
Plaza dels Oms, 1
25700 La Seu d'Urgell
++34 973 35 00 10

Participation 2016

The participant is committed to:

Organising a week of activities, taking into account the focal theme.
Actions relative to the theme:
Organitzarem una caminada saludable i cultural per la gent gran amb la col·laboració de la regidoria de la Gent Gran i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell en el marc de la Setmana de la Gent Gran. El dia de la caminada serà el dia 29 de setembre de 2016.

Organitzarem una pedalada popular amb col·laboració amb les associacions ciclistes de la ciutat coincidint amb el dia sense cotxes.
Carrying out a Car-Free Day event by closing one or more streets to traffic, and opening it to pedestrians, cyclists and public transport. This should preferably happen on 22 September to mark your town or city as part of World Car-Free Day.
Zone opened to residents on Car-Free Day:
Coincidint amb el dia sense cotxes s'organitza una pedalada popular pels carrers més cèntrics de la ciutat durant la qual les bicicletes prendran el protagonisme als cotxes alhora que es vol fomentar l'ús de la bicicleta a la ciutat ja que és una ciutat ideal per desplaçar-se amb aquest mitjà de transport.
Implementing one or more new permanent measure(s), which contribute(s) to modal transfer from private car to environmentally sound means of transport.
Permanent measures implemented this year:
Pedestrianisation
  • Improvement of infrastructure (new foot bridges, pavements, road crossings, zebra crossings etc)
Accessibilities
  • Lowering of pavements
  • Enlargement of pavements
More details on permanent measures:

Durant aquest any 2016 es posarà en marxa el projecte de Camins Escolars per crear itineraris segurs per als infants per anar a escola.