Participating towns and cities

SpainCamarles, Spain

Website:
Population:
3.224 inhabitants
Department:
Policia Local
Contact:
Manel CABRERA CABRERA
Carrer Vint, núm. 20
43894 Camarles
(++34) 608287904
Camarles already registered 3x for EUROPEANMOBILITYWEEK in: 2021 2018 2017

Participation 2018

Activities within the week Activities within the week

Camarles organises activities during EUROPEANMOBILITYWEEK 2018, taking into account the annual theme.

16 September
Pedalada al Goleró visitant la bassa de les Olles, on hi haurà un refrigeri per a tots els participants. Sortida de l'Ajuntament, a les 9,30 h.
Inscripcions a l’Ajuntament de Camarles Tel. 977470007
17 September
Tallers d’inspecció tècnica de bicicletes (ITB). Amb la col·laboració del taller GPmotor, a la Plaça de l'esglesia a les 17,00 h.
18 September
Tallers d’inspecció tècnica de bicicletes (ITB). Amb la col·laboració del taller Delta Tuning Shop, davant l'Ajuntament a les 17,00 h.
19 September
Peque agents de mobilitat. Activitat dirigida a escolars de 3.er de Primària de l'escola del Lligallo del Gànguil, per detectar les infraccions més habituals que dificulten la circulació de vianants especialment. L'activitat començarà a les 15,00 h i van acompanyats per agents de la Policia Local.
20 September
Peque agents de mobilitat. Activitat dirigida a escolars de 3.er de Primària de l'escola Sant Àngel, per detectar les infraccions més habituals que dificulten la circulació de vianants especialment. L'activitat començarà a les 15,00 h i van acompanyats per agents de la Policia Local.
21 September
Activitat en l'horari lectiu del catàleg d'activitats de Centres Educatius, amb la col·laboració de l'AMPA Sant Àngel i l'escola Sant Àngel Camarles.
Activitat en l'horari lectiu del catàleg d'activitats de Centres Educatius, amb la col·laboració de l'AMPA Lligallos i l'escola del Lligallo del Gànguil.
22 September
Caminada nocturna pel municipi de Camarles, en acabar visita i refrigeri al Centre d’Interpretació de l’Arròs. Sortida des del mateix Centre, a les 21,00 h.
Inscripcions a l’Ajuntament de Camarles Tel. 977470007

Permanent measures Permanent measures

Camarles implements one or more new permanent measure(s), which contribute(s) to modal transfer from private car to environmentally sound means of transport.

New or improved bicycle facilities
Improvement of bicycle facilities (parking, locks etc)
Pedestrianisation
Improvement of infrastructure (new foot bridges, pavements, road crossings, zebra crossings etc)
Traffic calming and access control scheme
Introduction or expansion of Urban Vehicle Access Regulation Scheme

Car-free day Car-free day

Camarles carries out a Car-Free Day 2018 and closes off one or more streets to traffic, and opens it to pedestrians, cyclists and public transport.

Zone opened to residents on Car-Free Day:
Carrer vint-i-sis
de les 9,00 h fins 19,00 h.