Participating towns and cities

HungarySárszentmihály, Hungary

Population:
3.100 inhabitants
Department:
Önkormányzat
Contact:
Süle Zsuzsanna
Sárszentmihály, Fő út 54.
8143 Sárszentmihály
(++36) 306789416
Sárszentmihály already registered 3x for EUROPEANMOBILITYWEEK in: 2023 2022 2021

Participation 2021

Activities within the week Activities within the week

Sárszentmihály organises activities during EUROPEANMOBILITYWEEK 2021, taking into account the annual theme.

16 September
A helyi Zichy Jenő Általános Iskolába járó tanulóknak szervezett program. "Gyere suliba két keréken és a legsportosabb osztályt megjutalmazzuk" felhívásunkra reményeink szerint sokan csatlakoznak. Az osztályok versenye során az iskolában, az az osztály nyer, amelyikből több tanuló megy aznap iskolába biciklivel/rollerrel
17 September
"Fuss Sárszentmihály!"- Délutáni órákban közös futás a Sárszentmihályi tanösvény területén a távot teljesítőket megjutalmazzuk.
18 September
Falunapi rendezvényünk keretén belül " kerékpáros KRESZ-Teszt Toto" kitöltésére hívjuk a lakosságot. A helyes kitöltök között sorsolás után három szerencsés nyertes ajándékot kap.
19 September
Nordic Walking a településen, közös sétára várjuk az érdeklődőket az egészség jegyében. Tervezett táv 3 km, közben megtekintjük az elfeledett értékeinket is, helyi idegenvezetőnk segítségével.
20 September
"Ép testben Ép lélek! Nyugdíjas Örömtánc Senioroknak" a Közösségi Ház nagytermében az óra után a résztvevők ajándékot kapnak.
21 September
Sárszentmihályi Csicsergő Óvoda gyermekei számára meghirdetett esemény- "Gyere oviba két keréken" A gyermekek részére biztonságtechnikai nap szervezése rendőr meghívásával, akadályverseny lebonyolítása nyereményekért.
22 September
"Tedd le az autót és gyere biciklivel Zumbázni!" Az a résztvevő aki az órára regisztrál és biciklivel érkezik ajándékot kap.